shopic kb

Modern e-handel är en av de viktigaste komponenterna i vårt erbjudande.

Modern e-handel är något vi brinner för därför har vi tagit fram en kraftfull, flexibel och anpassningsbar e-handelsplattform – Shopic eCommerce.

En viktig aspekt av att bedriva framgångsrik e-handel innebär att kunna erbjuda en unik och attraktiv kundupplevelse i kombination med att minimera de fasta utgifterna. Idag är trenden tydlig, många seriösa e-handlare bygger egen e-handelsplattform från grunden för att slippa de fastna kostnader som är förenliga med hyrshoppar och moduler i molnet. Vi vill inte göra som alla andra e-handelsleverantörer utan vi erbjuder det bästa av två världar - egen plattform samt möjligheten att hyra.

Kraftfull e-handelsplattform

Vi inser svårigheten och balansgången mellan att investera tid och pengar för att bygga eget och att hyra en standardshop för en mindre peng. Vi erbjuder därför Shopic - en fullskalig e-handelslösning med en mängd funktioner seriösa e-handelslplatser bör ha; kampanjer, rabattkoder, rapporter, lojalitetsprogram med mera. Shopic är dock mer än så, det är en e-handelslösning byggd för att anpassas. Har du som e-handlare speciella krav på funktionalitet som andra e-handelsleverantörer har svårt att realisera är Shopic lösningen för er.

Hyra? Självklart!

Vi erbjuder även Shopic eCommerce som en molnlösning till en fast månadskostnad. Detta helt utan avkall på anpassningsbarhet eller annan funktionalitet. All funktionalitet ingår dessutom i den fasta kostnaden. Vår vision är att ge alla e-handlare den konkurrensfördel som egenutvecklade system kan ge, på mindre tid och för en lägre kostnad. När tiden är inne kan ni som e-handlare välja att köpa loss systemet utan några förbehåll. Alla anpassningar och all källkod överlåts då till e-handlaren att göra som de behagar med. Slipp risken med att bygga något från början. Hyr Shopic idag och köp loss imorgon när affärerna är igång och ni är redo för nästa steg.

 

Läs mer på shopic.se