consultants

Kreationsbyrån är framstående inom gränssnittsutveckling, PHP5 och .NET med mångårig kompetens av teknikutveckling

Kreationsbyrån är framstående inom gränssnittsutveckling, PHP5 och .NET. Vi har hjälpt både stora och små aktörer med utvecklingsresurser. Behöver ni kompetens eller hjälp med UI-utveckling, responsive design, appar, EPiServer och Silverstripe är vi rätt byrå för er.

Vi har gått in i både större och mindre projekt och hjälpt driva utvecklingsprocessen åt rätt håll. Vi tar vår roll på stort allvar, alltid med sikte på leverans och kvalitet oavsett storlek på projekt. Vi är professionella, kompetenta och sociala utvecklare med projektets intressen i centrum. 

Expertis

UI-utveckling

Vår huvudsakliga expertis är inom UI-utveckling och kring tekniker som RWD, HTML5, LESS, SASS, Node, Grunt, Backbone, Sencha Touch och jQuery. Självklart bemästrar vi även Bootstrap och Zurb Foundation som rinnande vatten. 

PHP5

Vi jobbar även med PHP5 och MVC ramverk som Codeigniter och Silverstripe Framework. Givetvis har vi även svart bälte i Wordpress och Silverstripe CMS.

.NET & EPiServer

Kompetens finns även inom .NET och EPiServer där vi har hjälpt Valtech och ayond med flertalet lyckade projekt.

Teknikarkitekter inom webb, mobil och digitala tjänster

Vi hjälper våra kunder välja rätt lösningar för deras organisation och situation. Vi ser till att identifiera behoven och upptäcka utmaningarna i verksamheten. Detta för att kunna välja bästa och kostnadseffektivaste tekniska lösningen.

Referenser:

SEB, Valtech, Evry, ayond, Lekmer mm