Cases

Olika behov kräver specifika lösningar. Upplev hur vi arbetar och tänker för att se om vi är rätt samarbetspartner för dig. Nedan ser du referenser där vi på olika sätt gjort skillnad.

  • All
  • front-end
  • silverstripe
  • e-commerce

SEB Internetbank

SEB, en av Sveriges största banker, har nyligen redesignat sin internetbank. De valde Kreationsbyrån som huvudsaklig partner för att driva implementationen av UI-utvecklingen mot ett modernare webbgränssnitt.

StormGeo

StormGeo är ett av de allra största namnen internationellt inom högkvalitativa väderprognoser för företag. De anlitade Kreationsbyrån för att uppdatera deras formspråk och skapa en plattform som speglade deras starka varumärke.

Bäst i test

Bäst-i-Test.se gör konsumenttester och ger opartiska omdömen och betyg för konsumentprodukter. Kreationsbyrån är stolta samarbetspartners och huvudleverantör av design, utveckling och drift.

Haga Slott

Utvecklat och ansvarat för den nya webbplattformen för de olika anläggningarna som hotell- och konferenskedjan Haga Slott idag använder sig av.

Swoon

Swoon är ett nytt möbelföretag med stor erfarenhet. Grundarna har arbetat med badrum i Norden under många år. Målet är att göra det enklare att köpa personliga möbler med smarta förvaringslösningar för badrummet genom att sälja möblerna på nätet via ett digitalt showroom, och leverera dem direkt hem till kunderna.

Lekmer.se

Lekmer är en ledande e-handelsaktör med ett starkt varumärke. De behövde en duktig byrå som förstod sig på e-handel, design och gränssnitt för att hjälpa dem implementera responsiv design på befintlig plattform.

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet (LNU) gjorde valet att gå över till responsiv webbdesign.
Kreationsbyrån ansvarade för frontendprogrammering och tillsammans med Valtech samt ett tekniskt team på Universitetet anpassade vi den befintliga sajten för mobila enheter.

BalansOnline.se

BalansOnline är en Yogastudio på nätet som du själv bestämmer program för. Övningar och pass streamas som video till användaren och sajten är helt mobilanpassad. Allt för att användaren ska kunna använda tjänsten var som helst och när som helst.

Vad kan vi göra för dig?

Har du en bra idé eller ett problem som du behöver hjälp att lösa?
Ta gärna kontakt med oss för att se vad vi kan göra för er, och ifall vi är rätt byrå för er.

Kontakta oss