Vårt team

Vi är ett gäng av erfarna konsulter som älskar kvalitativa system och utmanande projekt

Vi är ett ambitiöst team av utvecklare inom gränssnitt, PHP och javascript med god förståelse för användarupplevelse, UX, produktutveckling och agila processer.

Kreationsbyrån är framstående inom gränssnittsutveckling, PHP (SilverStripe) och JS (ReactJS & VueJS). Vi som konsulter har god erfarenhet av stora och små konsultprojekt.

Vi gillar att gå in i både större och mindre projekt för att hjälpa driva utvecklingsprocessen åt rätt håll. Vi tar vår roll på stort allvar, alltid med sikte på leverans och kvalitet. 

Vision

Kreationsbyrån startades år 2009 med en vision av tre utvecklare - Att realisera högkvalitativa lösningar både bättre och snabbare än tidigare med open-source. Alla kommer från olika håll i branschen och har under åren jobbat på stora byråer och suttit med i konsultprojekt av varierande storlek. Vissa av oss har bakgrund inom .NET, andra inom Java. Idag arbetar vi all uteslutande med moderna opensource-ramverk inom gränssnitt och systemutveckling. Vi tror på ReactJS och Vue, men också på SilverStripe och Laravel. Vi arbetar gärna i agila projektformer med Scrum eller liknande och tror på att arbeta med CI och bra deployverktyg.

Vår styrka och det vi kanske gör mest är att vi hjälper våra kunder med gränsssnittsutveckling/frontendutveckling i en eller annan form. Vi har bl a arbetat som rena gränssnittsutvecklare, ReactJS-utvecklare men också tagit lead för frontend och drivit det i hamn i olika konstellationer. 

Urval av kunder vi hjälpt genom åren:
SEB, NCC, Länsförsäkringar, Valtech, Evry, Ayond, Preggers.

Team

Vi är en taskforce med olika specialiteter och olika styrkor. Enskilt är vi extremt fokuserade och effektiva, men tillsammans är vi ändå starkast! 

 • Janne Klouman 
  Frontend, PHP (SilverStripe) & ReactJS/React Native
 • Emil Berg 
  Frontend, .NET, PHP (SilverStripe) & VueJS
 • Peter Nilsson 
  Frontend, Tech lead, Java, PHP (SilverStripe) & React Native
 • Herbert Cuba Garcia 
  Frontend, Tech lead, PHP (SilverStripe), Project manager
 • Arvid Gullqvist 
  PHP (SilverStripe & Laravel), ReactJS
 • Erik Elmehed 
  PHP (SilverStripe & Wordpress)


sthlm
work n laugh
kontor

Samarbete

Vi samarbetar gärna med andra produktions-, design- och konsultbyråer. Vi tror på att samarbeta och lösa de delarna man själva har bäst förståelse för. Idag har vi ett trevligt och superkompetent nätverk där vi samarbetar med flertalet partners på kunder och projekt. Vill du bli en samarbetspartner? Kontakta Herbert på [email protected]

Välkommen!

Vad kan vi göra för dig?

Har du en bra idé eller ett problem som du behöver hjälp att lösa?
Ta gärna kontakt med oss för att se vad vi kan göra för er, och ifall vi är rätt byrå för er.

Kontakta oss