Junior Projektledare i Stockholm

“Your competence or success have no significance if you are devoid of compassion and kindness.”
― Debasish Mridha

Nu erbjuder vi en traineeroll där du kommer få ta del av alla delar av vår verksamhet. Din roll innebär att ansvara för att teamet inom projekt inom webb- och apputveckling kan arbeta på bästa sätt. Rollen är i grunden supporterande och går ut på att se till att förutsättningarna finns för att teamet och kunden kan nå ett lyckat resultat på varierande sätt. Men även att kontoret flyter på med avseende på kommunikation, inspiration och administrativa ärenden.

Arbetsuppgifterna är till stor del praktiska och kommer innefattar allt från att träffa kunder, testa system, mötesanteckna, budgetera, följa upp estimat, ansvara för att möten och tidsplan hålls samt att optimera trivsel och effektivitet i projekt och på plats. 

Internt ser vi att du är hjälpsam och serviceinriktad genom att understödja det dagliga arbetet på kontoret och affärsverksamheten i övrigt.

Formella krav:

  • Erfarenhet av kalkylark (Excel/Spreadsheets)
  • Du trivs i en serviceroll
  • Du har god känsla för ordning och trivsel
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.
  • Meriterande: B-körkort. Ej krav.

Vidare ser vi inte att du behöver ha en formell utbildning när det gäller projektledning. Vi värderar istället din vilja att hjälpa, servicekänsla, personlighet, intresse, servicekänsla, noggrannhet och eventuell erfarenhet inom branschen.

Vi är ett glatt prestigelöst gäng utvecklare som garanterat kommer att värdera din roll högt och vi tror att du kan utvecklas ihop med oss.

För att sammanfatta:
Vi ser att du är serviceinriktad, positiv och har öga för detaljer och är punktlig till naturen. Tjänsten erbjuds på hel- eller halvtid.

Välkommen in med din ansökan till recruiter@kreationsbyran.se!

Sökord: trainee, adminstratör, junior projektledare, projekt, webb, digital byrå, heltid, halvtid, Stockholm

Vad kan vi göra för dig?

Har du en bra idé eller ett problem som du behöver hjälp att lösa?
Ta gärna kontakt med oss för att se vad vi kan göra för er, och hur vi kan hjälpa er!

Kontakta oss