Praktik LIA

“You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.” –Zig Ziglar

Söker du praktikplats eller position för LIA? Kanske är vi rätt byrå för dig? Kreationsbyrån är en teknisk digitalbyrå i Stockholm som arbetar hårt på att just ta in och vidareutbilda juniorer inom projektledning, frontend och backend med fokus på open source.

Går du en yrkesutbildning med fokus på webbutveckling och söker LIA eller praktikplats, webbdesign eller liknande, och skulle vilja utvecklas i en skarp miljö med riktiga projekt, kunder och system. Hör gärna av dig! 

Vi har i regel plats för 1-2 praktikanter/LIA per termin. Som förmån erbjuds det fredagsöl, en given plats runt pingisbordet - och gemenskap i ett riktigt trevligt gäng. Vi tror på våra juniora talanger och med rätt vägledning tror vi att det blir succé!

Om du kontaktar oss så var beredd på att övertyga oss om att du är rätt person för oss, då vi emellanåt får in rätt många ansökningar. Visa oss att du är bäst på det du gör, och att du är en skön person!

Lite av vad kan du vänta dig av din praktik:

  • Arbeta med skarpa cases
  • Glatt och trevligt gäng med högt i tak
  • Trainee-roll - sätta sig in i alla de olika delar som utgör byrån
  • Pingisbus och nytt socialt nätverk
  • Fredagsöl

Intresserad?

Kontakta vår VD Herbert Cuba Garcia per e-post, och skicka med en kort beskrivning om vem du är och hur du skulle passa in hos oss! herbert@kreationsbyran.se

Vad kan vi göra för dig?

Har du en bra idé eller ett problem som du behöver hjälp att lösa?
Ta gärna kontakt med oss för att se vad vi kan göra för er, och hur vi kan hjälpa er!

Kontakta oss