Pricerunner / Bäst-i-test

En av Sveriges största aktör inom konsumenttester

Bäst-i-Test.se är en fokuserad satsning av Pricerunner kring konsumenttester. De hjälper sina läsare med omdömen och betyg för konsumentprodukter. För att testerna ska bli så bra som möjligt samarbetar de med olika typer av experter som testar produkterna i verkligheten. Detta koncept har visat sig vara väldigt uppskattat vilket har gjort att Bäst-i-test växt ur sitt nuvarande system. En stor anledning till varför valet föll på Kreationsbyrån var för att man sökte en byrå som var personligt, kompetent och ha erfarenhet av att utveckla i Silverstripe. 

Silverstripe CMS

I enlighet med Bäst-i-tests önskan är nya Bäst-i-test byggt på Silverstripe, med multispråk och multidomän. I och med valet av Silverstripe har Bäst-i-test nu också betydligt bättre möjligheter att växa redaktionellt och internationellt. Dessutom ger systemet full flexibilitet kring funktionalitet på ett kostnadseffektivt sätt som inte var möjligt förut. 

Personlig relation

En viktig aspekt hos en samarbetspartner för Bäst-i-test är ett bra samarbeta och en tydlig kommunikation kring deadlines, utveckling och teknisk strategi. 

Kompetens

Kreationsbyrån har specialiserat sig mot Silverstripe sedan företaget grundades och med kunder och erfarenheter som SEB och Länsföräkringar är vi en av Sveriges mest kompetenta byråer inom Silverstripe och front-end.

Vad kan vi göra för dig?

Har du en bra idé eller ett problem som du behöver hjälp att lösa?
Ta gärna kontakt med oss för att se vad vi kan göra för er, och hur vi kan hjälpa er!

Kontakta oss