E-handel

Vi bygger moderna och skräddarsydda e-handelslösningar för unika behov

Kreationsbyrån har arbetat med e-handlare i över 8 år och har gedigen erfarenhet om vad som gör en e-handelslösning väl fungerande, såväl vid lansering som långsiktigt.

En viktig aspekt av att bedriva framgångsrik e-handel innebär att kunna erbjuda en unik och attraktiv kundupplevelse i kombination med att minimera de fasta utgifterna. Idag är trenden tydlig, många e-handlare tar fram egen teknisk e-handelslösning från grunden för att minimera de fastna kostnaderna. Vi arbetar med olika open-source lösningar för att kunna erbjuda er den bästa lösningen för era behov.

Kraftfull e-handelsplattform

Vi inser svårigheten och balansgången mellan att investera tid och pengar för att ta fram en egen lösning mot att hyra eller sätta upp en standardshop. Vi tar alltid hänsyn till de behov affären har och rekommenderar en teknisk lösning från det. Har du som e-handlare speciella krav på funktionalitet som andra e-handelsleverantörer har svårt att realisera tror vi att ni kommit rätt!

Referenser

Vi har själva varit e-handlare och har relevant förståelse för branchen. Vi ser på helheten, affären och arbetar ständigt på att ta fram rätt produkt för våra kunder. Några exempel på kunder vi har arbetat ihop med är Hemfoder(Animail), Lekmer, Swoon, Balansonline och Exitstore.

 


eCommerce Mobile App UI Kit for Adobe XD2

Vad kan vi göra för dig?

Har du en bra idé eller ett problem som du behöver hjälp att lösa?
Ta gärna kontakt med oss för att se vad vi kan göra för er, och ifall vi är rätt byrå för er.

Kontakta oss